DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

icon-news-round

Home » Kavels

buttons-square-locatie-blauw

Kavels

ER ZIJN DRIE LOCATIES OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK: A6 DISTRICT, FLIGHT DISTRICT I, FLIGHT DISTRICT II & III. ALLE KAVELS HEBBEN HUN EIGEN KENMERKEN DOOR LIGGING EN RANDVOORWAARDEN. INTERESSANTE BIJKOMSTIGHEID: DE KAVELS KENNEN EEN GUNSTIGE GRONDOPBOUW WAARDOOR DE BOUWKOSTEN GEREDUCEERD WORDEN. 

Het LAB bedrijventerrein kent een gunstige grondopbouw voor de realisatie van bedrijfshallen. Op ongeveer 1,5 tot 2 meter onder het maaiveld bevindt zich namelijk de pleistocene zandlaag. Dit betekent globaal dat slechts de eerste 2 meter onder het maaiveld bestaat uit een kleiige toplaag en deels veen. Vanaf 2 meter beneden het maaiveld is op deze locatie een draagkrachtig zand aanwezig. Door deze gunstige bodemgesteldheid kan een aanzienlijk fundatievoordeel worden behaald, waardoor de bouwkosten gereduceerd worden.

Kavelkaart

Klik op icoon rechtsboven in de kaart voor volledig scherm

Kavels
Beschikbaar
Verkocht
Nog niet beschikbaar
Terminal
handje-afgesneden
buttons-white-district

A6 District

A6 District biedt volop ruimte aan (grootschalige) logistiek en productiebedrijven. Het gebied ligt nabij de A6 en het reeds bestaande deel van Lelystad Airport Businesspark.

…lees meer

buttons-white-building

Flight district I

Flight District 1 ligt nabij de luchthaven en staat in het teken van de ontwikkeling hiervan. Het district biedt ruimte aan luchthavengerelateerde ontwikkelingen.

…lees meer

fligh-district-2-b

Flight district II & III

Het deelgebied Flight District II en III bieden volop de ruimte aan (grootschalige) logistiek en productiebedrijven. Grote kavels en een perfecte ontsluiting kenmerken dit gebied. 

…lees meer

buttons-round-phone

Bel Direct

footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons