Home » Over LAB

OVER LAB

ONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ AIRPORT LELYSTAD ALMERE (OMALA) IS DE GEBIEDSONTWIKKELAAR VAN LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK; EEN DYNAMISCHE PLEK WAAR INNOVATIE EN DUURZAAMHEID CENTRAAL STAAT EN WAAR ONDERNEMERS DE RUIMTE KRIJGEN OM TE ONDERNEMEN. LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK FUNGEERT ALS EEN SPRINGPLANK NAAR EUROPA EN DE REST VAN DE WERELD.

In het jonge, vooruitstrevende Flevoland kijken we graag op een nuchtere manier naar de toekomst. Als echte pioniers gaan we problemen niet uit de weg, maar zetten we ze om in kansen. Juist door die pioniersmentaliteit is dit gebied continu in ontwikkeling!

Bij Lelystad Airport Businesspark krijgen bedrijven de kans en ruimte om te groeien en doorontwikkelen. Deze duurzame en innovatieve plek heeft een centrale, goed bereikbare ligging en veel ruime kavels beschikbaar. 

DE REGIO
Eerst zee, nu land. Dát is Flevoland. De jongste provincie van Nederland beschikt over een aantrekkelijk woon- en werkklimaat. 

BEROEPSBEVOLKING
Flevoland heeft gemiddeld de jongste beroepsbevolking van de regio Amsterdam. Lager- en middelbaar geschoold personeel is hier goed beschikbaar. We zijn er trots op dat de arbeidsmoraal van de werknemers in onze provincie ouderwets hoog is.

 • Centraal in Nederland
 • Kort vergunningstraject
 • Kavels flexibel in te delen
 • Aantrekkelijke woningmarkt
 • Goede lokale en regionale arbeidsmarkt

OVER LAB

OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB) STAAT INNOVATIE EN DUURZAAMHEID CENTRAAL. OP DEZE DYNAMISCHE PLEK KRIJGEN ONDERNEMERS DE RUIMTE OM TE ONDERNEMEN. LAB FUNGEERT ALS EEN SPRINGPLANK NAAR EUROPA EN DE REST VAN DE WERELD.

In het jonge, vooruitstrevende Flevoland kijken we graag op een nuchtere manier naar de toekomst. Als echte pioniers gaan we problemen niet uit de weg, maar zetten we ze om in kansen. Juist door die pioniersmentaliteit is dit gebied continu in ontwikkeling!

DE REGIO
Eerst zee, nu land. Dát is Flevoland. De jongste provincie van Nederland beschikt

over een aantrekkelijk woon- en werkklimaat.

BEROEPSBEVOLKING
Flevoland heeft gemiddeld de jongste beroepsbevolking van de regio Amsterdam. Lager- en middelbaar geschoold personeel is goed beschikbaar in Flevoland. We zijn er trots op dat de arbeidsmoraal van de werknemers in onze provincie ouderwets hoog is.

 

 • Centraal in Nederland
 • Kort vergunningstraject
 • Kavels flexibel in te delen
 • Aantrekkelijke woningmarkt
 • Goede lokale en regionale arbeidsmarkt
 • Amsterdam-Lelystad Airport naast de
 • deur
 • Binnen 40 minuten op Amsterdam Airport Schiphol
 • 6x per uur een trein vanaf Lelystad naar Amsterdam
 • Perfect bereikbaar: directe aansluitingen op de A6 en N302
 • Groen, hoogwaardig, SMART en duurzaam (BREEAM-gecertificeerd)
 • 5x per uur een bus van en naar LAB en Lelystad CS / Harderwijk busstation
 • Binnen 30 minuten in Zwolle
 • Directe bereikbaarheid met bus, trein en auto naar Zwolle
LIGGING &
BEREIKBAARHEID
Locaties
Duurzaamheid &
innovatie

Logistieke hotspot

Lelystad Airport Businesspark ligt op het kruispunt van de A6 en de N302. Of u nu klanten heeft in de Randstad, Flevoland, Noord-Holland, Overijssel, Noord-Nederland of Noord-Duitsland; u bereikt ze vanaf deze centrale locatie eenvoudig en doorgaans filevrij. Door de Hanzelijn is Lelystad voor treinreizigers vanuit Amsterdam tegenwoordig geen eindstation meer, maar rijdt de trein door naar Zwolle. LOGISTIEK KNOOPPUNT
Schiphol Group en verschillende overheden investeren flink in het gebied. Flevokust Haven is operationeel en in 2020 opent de nieuwe luchthaven Lelystad Airport haar deuren. De Rijksoverheid verbreedt de A6 en provincie Flevoland verbetert de bereikbaarheid van de luchthaven door een nieuwe ontsluitingsweg en een nieuwe afslag aan te leggen. Dit alles vormt de basis voor een nieuw centraal gelegen logistiek knooppunt

Logistieke hotspot

Lelystad Airport Businesspark ligt op het kruispunt van de A6 en de N302. Of u nu klanten heeft in de Randstad, Flevoland, Noord-Holland, Overijssel, Noord-Nederland of Noord-Duitsland; u bereikt ze vanaf deze centrale locatie eenvoudig en doorgaans filevrij. Door de Hanzelijn is Lelystad voor treinreizigers vanuit Amsterdam tegenwoordig geen eindstation meer, maar rijdt de trein door naar Zwolle.

LOGISTIEK KNOOPPUNT
Schiphol Group en verschillende overheden investeren flink in het gebied. Flevokust Haven is operationeel en in 2020 opent de nieuwe luchthaven Lelystad Airport haar deuren. De Rijksoverheid verbreedt de A6 en provincie Flevoland verbetert de bereikbaarheid van de luchthaven door een nieuwe ontsluitingsweg en een nieuwe afslag aan te leggen. Dit alles vormt de basis voor een nieuw centraal gelegen logistiek knooppunt

   Locaties

   Onze kavels

    Verkoop Info

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

T (+31) (0)320 82 02 16
T (+31) (0)20 820 08 05

 

Volg ons