DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

icon-news-round

Home » Partners » De Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Boer_logo_def_-NL

De Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging fungeert als de verbindende schakel tussen mensen, maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven. Vanuit deze rol trekt de organisatie nieuwe bedrijven aan voor Lelystad, veelal afkomstig van buiten de regio. Naast het primair bieden van werkgelegenheid voor inwoners, heeft het een meerwaarde voor de stad als deze nieuwe bedrijven zich ook verder in sociaal opzicht kunnen verbinden aan Lelystad. Door de nauwe betrokkenheid van LAB bij de Uitdaging zijn wij beter in staat om verbinding te maken met nieuwe bedrijven die zich vestigen op LAB en de Lelystadse samenleving.

Samenwerking

In de afgelopen jaren hebben LAB en De Lelystadse Uitdaging samengewerkt om de levenskwaliteit van de inwoners van Lelystad te verbeteren. Als LAB verdiepen wij deze samenwerking graag en willen wij niet alleen de inwoners van Lelystad betrekken, maar ook de bedrijven op LAB.

Sinds 2019 is LAB sponsor van de Lelystadse Uitdaging en heeft al veel mooie, duurzame matches gemaakt voor de stad. Zo genieten de bewoners van Woonzorg Flevoland nu optimaal van de moestuin die door LAB werd uitgebreid met fruitbomen en gereedschap. Ook de Zuiderzeewijk is inmiddels een mooie Japanse Sierkers rijker. Deze boom was een donatie aan Stichting M.I.L.A. (Met Inzet Lukt Alles).

handje-afgesneden
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons