CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 23 oktober 2022
icon-news-2

BOUW GLP IS GESTART
op Lelystad Airport Businesspark

AFGELOPEN WEEK ZIJN GLP EN BAN BOUW GESTART MET DE REALISATIE VAN EEN NIEUW DISTRIBUTIECENTRUM OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB). DE LOCATIE WORDT OP DIT MOMENT BOUWRIJP GEMAAKT EN NAAR VERWACHTING ZAL DIT JAAR NOG DE EERSTE PAAL WORDEN GESLAGEN.

GLP ontwikkelt nieuwbouw aan de Charles Lindberghlaan binnen het deelgebied Flight District II. Op dit moment wordt de eerste fase gerealiseerd en dat betreft een gebouw met een bruto vloeroppervlakte van ruim 37.000 m2. De keuze voor GLP om zich te vestigen op LAB is gemaakt vanwege onder andere de centrale ligging binnen Nederland en goede bereikbaarheid, de faciliteiten van het terrein en dezelfde duurzaamheidvisie en -ambities.

WERELDWIJDE SPELER
GLP is een wereldwijde speler voor de verhuur en exploitatie van logistiek en industrieel vastgoed. Hierin beheren zij een grote beleggingsportefeuille en bedienen zij een groot areaal en een diversiteit aan klanten. Dit zijn zowel grote logistieke bedrijven als toonaangevende productiebedrijven. GLP ontwikkelt geen vastgoed om na de bouwfase te verkopen. Zij behouden het vastgoed om deze te verhuren. Zo ondersteunen zij ook bij het accommoderen van klanten die verder willen uitbreiden en zien in Lelystad Airport Businesspark een goede locatie om de portefeuille uit te breiden en een nieuwe doelgroep aan te wenden.  

Afbeelding 2
foto-2-eerste-publieke-gelijkstroomstation-van-Europa

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons