CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 18 juni 2024
icon-news-2

DHG START ONTWIKKELING HOOGWAARDIGE DISTRIBUTIECENTRUM OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK

VASTGOEDONTWIKKELAAR DHG START BINNENKORT OP EIGEN RISICO MET DE ONTWIKKELING VAN CIRCA 160.000 M2 HOOGWAARDIGE DISTRIBUTIECENTRUM OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB). HIERVOOR SLOOT DHG EEN OVEREENKOMST MET ONTWIKKELING MAATSCHAPPIJ AIRPORT LELYSTAD N.V. (OMALA N.V.) VOOR DE AANKOOP VAN EEN KAVEL GROND VAN RUIM 19 HECTARE.

DHG ziet in Lelystad uitstekende mogelijkheden voor de ontwikkeling van hoogwaardige logistiek in combinatie met de unieke multimodale mogelijkheden die LAB biedt; midden in de logistieke hotspot Almere-Lelystad-Zeewolde en op het kruispunt van de A6 en de N302. Sinds 2015 heeft DHG ruim 1,3 miljoen m2 aan distributiecentrum volgens het SMARTLOG concept gerealiseerd. Op dit moment is circa 500.000 m2 SMARTLOG in aanbouw op de verschillende locaties in Hellevoetsluis, Moerdijk, Rotterdam en Zaandam.

Het vertegenwoordigt de nieuwe norm in XXL-opslag en distributie. Of het nu gaat om handelsgoederen of ADR-goederen (verpakte gevaarlijke stoffen), Smartlog biedt ultramoderne faciliteiten voor veilige en efficiënte opslag. Deze XXL-distributiecentra zijn strategisch gelegen in havengebieden en logistieke hotspots, met directe toegang tot weg-, spoor-, water- en luchtvervoer.

33066 – DHG_Smartlog_Lelystad_Cam3
33066 – DHG_Smartlog_Lelystad_Cam2
foto-2-eerste-publieke-gelijkstroomstation-van-Europa

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons