CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 7 mei 2021
icon-news-2

LAB doneert 8 fruitbomen en tuingereedschap aan dagbesteding Het Groene Huis van Woonzorg Flevoland

Feestelijke officiële overhandiging

De moestuin van dagbesteding Het Groene Huis van Woonzorg Flevoland werd gisteren verrijkt met 8 fruitbomen die werden gedoneerd door Lelystad Airport Businesspark. De dagbesteding in de Groene Velden voor mensen met beginnende dementie verbouwde in hun tuintje al zelf groente en fruit. De jonge fruitbomen zijn een mooie aanvulling. Casemanager Sandra: “Volgend jaar kunnen we samen met de deelnemers misschien wel appeltaart maken van onze eigen appels.” Naast de fruitbomen doneerde Lelystad Airport Businesspark ook potgrond en de benodigde tuingereedschappen voor de moestuin.
Overhandiging bord en planten bomen

Stefan Bakker overhandigde namens donateur Lelystad Airport Businesspark een gegraveerd houten bord aan deelnemer Wim. Waarna de fruitbomen geplant werden door jongeren van Challenge Up Welzijn Lelystad. De jongeren staken samen met de deelnemers hun handen uit de mouwen om de boompjes in de grond te zetten. Als dank ontvingen de jongeren een cadeaubon van Kartcentrum Lelystad, wat is gevestigd vlakbij het bedrijventerrein van Lelystad Airport Businesspark. De jongeren zullen de komende tijd structureler met Dagbesteding Het Groene Huis en haar deelnemers activiteiten ondernemen.

Waardevolle match De Lelystadse Uitdaging

De verschillende partijen kwamen met elkaar in contact via De Lelystadse Uitdaging. Zij zorgen voor waardevolle matches tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke projecten in Lelystad. Stefan Bakker: “Begin dit jaar plantten wij zelf 400 bomen op ons nieuwe bedrijventerrein en we wilden graag gelijktijdig meer groen in de rest van Lelystad stimuleren. In april doneerden we al een sierkers aan Stichting M.I.L.A. in de Zuiderzeewijk en nu mogen we hier de mensen blij maken met 8 fruitbomen en nieuw tuingereedschap.”

IMG_4961
IMG_4369
IMG_5010
IMG_5006
IMG_4915
IMG_4374
IMG_4863
IMG_4865
IMG_4316
foto-2-eerste-publieke-gelijkstroomstation-van-Europa
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons