CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 16 januari 2023
icon-news-2

PERSBERICHT
INTOSPACE BOUWT OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK

EIND VORIG JAAR HEEFT INTOSPACE® DE OMGEVINGSVERGUNNINGSAANVRAAG INGEDIEND OM TE MOGEN STARTEN MET DE BOUW VAN EEN PAND OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB). INTOSPACE® IS EEN VASTGOEDONTWIKKELAAR VOOR DE LOGISTIEKE SECTOR EN GAAT EEN BEDRIJFSPAND BOUWEN AAN DE ANTHONY FOKKERWEG. DE HUURDER VAN HET PAND WORDT LATER BEKEND GEMAAKT. HET GEBOUW IS ONTWIKKELD MET OOG OP DUURZAAMHEID EN GAAT OP IN DE OMGEVING: HET WORDT ALLESBEHALVE EEN ‘GROTE LOGISTIEKE DOOS’. NAAR VERWACHTING WORDT NOG DIT JAAR GESTART MET DE BOUW.

De nieuwbouw zal gerealiseerd worden op een kavel van ca. 18 hectare groot en is met zorg ontworpen en uitgedacht. Intospace® ontwikkelt op LAB meerdere gebouwen, een warehouse met hoogwaardige kantoren en paviljoens die passen in het landschap. Deze kantoren krijgen onder andere vanwege de zichtlocatie mooie ronde vormen, groene wanden en sluiten hiermee aan op de parkachtige groenzone die langs de weg gerealiseerd wordt.

Ben van de Ven: “Wij zijn als Lelystad Airport Businesspark erg blij dat we mogen samenwerken met een partij als Intospace®. Zij voegen met deze ontwikkeling met representatieve uitstraling een mooie waarde toe aan ons bedrijventerrein.”

INTOSPACE®
Intospace® gelooft in ontwikkelen voor de generaties na ons. Daarom streven zij altijd naar een optimaal resultaat voor de omgeving: landschap, flora & fauna en mensen. 

Net als LAB streven zij naar de hoogst mogelijke certificeringen, zoals BREAAM en WELL om hun CO2-emissie te minimaliseren, maar hier houdt duurzaamheid voor hen niet op. Door ook lokale community’s en natuur te betrekken, zijn zij in staat logistieke centra te realiseren, die waarde hebben voor iedereen.  

LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK

Lelystad Airport Businesspark is een dynamische werkplek waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Bedrijven krijgen de kans en ruimte om te groeien en door te ontwikkelen. Deze duurzame en innovatieve plek heeft een centrale en goed bereikbare ligging.

foto-2-eerste-publieke-gelijkstroomstation-van-Europa

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons