CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 16 september 2020

Home » Verhalen » LAB bekeken vanuit de lucht

icon-news-2

Lelystad Airport Businesspark bekeken vanuit de lucht

recente dronebeelden

LAB IS CONTINUE IN ONTWIKKELING EN DAT IS DUIDELIJK TE ZIEN OP DE DRONEBEELDEN DIE WE ONLANGS VAN HET GEBIED MAAKTEN.

Op de dronebeelden zijn o.a. het Inditex complex en de andere reeds gevestigde bedrijven goed te zien.

Ook ziet u de aansluiting 9 op de A6 die wordt aangelegd. Deze nieuwe halve aansluiting zorgt voor een betere verdeling van het verkeer en vermindert daarmee de verkeersdruk bij aansluiting 10 Lelystad Centrum. Dat maakt Lelystad Airport Businesspark en het vliegveld nog beter bereikbaar.

De drone heeft ook de ruimte van de bedrijventerreinen goed in beeld gebracht.

De kavels op onze bedrijventerrein bieden ondernemers mogelijkheid om te groeien en zijn per direct beschikbaar om te bouwen. Er zijn drie locaties op Lelystad Airport Businesspark: A6 District, Flight District I en Flight District II.

Iedere locatie heeft zijn eigen kenmerken door ligging en randvoorwaarden. Op Flight District I is ruimte voor luchthaven gerelateerde ontwikkelingen. Flight District II en het A6 District zijn interessant voor (grootschalige) logistiek en productiebedrijven. U lees meer over de nog beschikbare kavels op www.lelystadairportbusinesspark.nl/locaties/kavels

Op de dronebeelden zijn o.a. het Inditex complex en de andere reeds gevestigde bedrijven goed te zien. Ook ziet u de aansluiting 9 op de A6 die wordt aangelegd. Deze nieuwe halve aansluiting zorgt voor een betere verdeling van het verkeer en vermindert daarmee de verkeersdruk bij aansluiting 10 Lelystad Centrum. Dat maakt Lelystad Airport Businesspark en het vliegveld nog beter bereikbaar. De drone heeft ook de ruimte van de bedrijventerreinen goed in beeld gebracht.

De kavels op onze bedrijventerrein bieden ondernemers mogelijkheid om te groeien en zijn per direct beschikbaar om te bouwen. Er zijn drie locaties op Lelystad Airport Businesspark: A6 District, Flight District I en Flight District II. Iedere locatie heeft zijn eigen kenmerken door ligging en randvoorwaarden. Op Flight District I is ruimte voor luchthaven gerelateerde ontwikkelingen. Flight District II en het A6 District zijn interessant voor (grootschalige) logistiek en productiebedrijven. U lees meer over de nog beschikbare kavels op www.lelystadairportbusinesspark.nl/locaties/kavels

Lelystad Airport Businesspark
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons