CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 25 juli 2019

Home » Verhalen » Lelystad Airport Businesspark biedt zicht op beschikbare kavels

icon-news-2

Lelystad Airport Businesspark
biedt inzicht op beschikbare kavels

ONDERNEMERS DIE ZICH WILLEN VESTIGEN OP EEN KANSRIJKE PLEK IN HET HART VAN NEDERLAND, KUNNEN TERECHT BIJ DE RUIME KAVELS VAN LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK. DIT KAN OP DRIE LOCATIES BINNEN HET PARK (A6 DISTRICT, FLIGHT DISTRICT I EN FLIGHT DISTRICT II RED.) MET ELK HUN EIGEN INTERESSANTE KENMERKEN.

Daarnaast staan alle locaties bekend om de gunstige grondopbouw wat bespaart op de bouwkosten. Sinds maandag 22 juli staan bij de nu nog beschikbare kavels twee grote bouwborden. “De borden bieden ondernemers informatie en inspiratie over de mogelijkheden”, aldus Rob Verhoeff, directeur OMALA (gebiedsontwikkelaar Lelystad Airport Businesspark).

Lelystad Airport Businesspark biedt ondernemers de mogelijkheid om te groeien. Kavels zijn er in verschillende maten én per direct beschikbaar. “We zien graag dat mooie bedrijven de nu nog beschikbaar kavels van 8.400m2 en 4.600m2 vullen”, aldus Rob Verhoeff.

BESCHIKBARE KAVELS
Lelystad Airport Businesspark ligt op het kruispunt van de A6 en d N302 en dichtbij Lelystad Airport en Flevokust Haven. Vanuit deze centrale ligging zijn alle hoeken van het land goed bereikbaar. En vaak filevrij!

20190723_125918 (2)

De kavels liggen verspreid over drie locaties; A6 District, Flight District I en Flight District II. “Op al deze locaties is sprake van een uitstekende bodemgesteldheid”, licht Rob Verhoeff toe. “Daarnaast zijn de nu nog lege kavels per direct beschikbaar en er geldt er een verkort vergunnings-traject waardoor snel gebouwd kan worden.”

KOOP EN HUUR
Ondernemers kunnen een bouwkavel kopen, maar ook huur is mogelijk. “Kies je als ondernemer voor huur, dan kun je terecht bij gerenommeerde ontwikkelaars als Somerset Real Estate en Hercuton die hoogwaardige (verzamel)gebouwen ontwikkelen”, aldus Rob Verhoeff. Meer verkoopinformatie staat op de site van LAB.

Dat er interesse is, is al lange tijd duidelijk. Veel grote bedrijven hebben zich inmiddels al op het LAB-terrein gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan namen als De Nederlandse Bank, Medidis, Donkervoort en het Europees hoofdkantoor van Giant. “Vanuit Lelystad kunnen wij nog beter inspringen op de specifieke vragen van de Europese klant”, aldus Eric Ramaekers, directeur Giant.

Ondernemers die interesse hebben zich te vestigen op het terrein van Lelystad Airport Businesspark kunnen contact opnemen via de website of rechtstreeks met Rob Verhoeff via r.verhoeff@lelystadairportbusinesspark.nl of 0320-820216.

PHOTO-2019-07-23-16-39-05 (2)
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons