CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 16 maart 2021
icon-news-2

LAB nog groener

met ruim 400 nieuwe bomen

LAB is een groen businesspark en dat zie je terug in de natuur op het bedrijventerrein. Bomen zijn hierbij heel belangrijk. Begin maart heeft Van De Bijl & Heierman 418 nieuwe bomen geplant op de bedrijventerreinen van LAB. Als aannemer verzorgt het bedrijf het inkopen van de bomen bij verschillende kwekers, het aanplanten en ook het onderhouden van de bomen.
Gevarieerde mix van boomsoorten

In overleg met Gemeente Lelystad is heel bewust gekozen voor een mix van diverse bomen. Dit geeft een gevarieerd beeld doordat de bomen in verschillende periodes bloeien. Tegelijkertijd verkleint de keuze voor verschillende boomsoorten de kans dat de bomen ziek worden en ziektes aan elkaar doorgeven. De boomsoorten groeien ook niet allemaal even hard. Dit voorkomt dat op een moment alle bomen tegelijk gekapt moeten worden, waardoor LAB dus altijd groen is en blijft.

Statige uitstraling met lanen

Binnen het ruimtelijk ontwerp is gezorgd voor eenheid en een statige uitstraling met een lanen. Hoewel de boomsoorten niet allemaal hetzelfde zijn, is goed nagedacht over hoe LAB er uit komt te zien. Langs de hoofdwegen komen grote boomsoorten, terwijl langs de andere wegen en straten middelgrote worden geplant. Zo accentueert het groen de wegenstructuur en indeling van het bedrijventerrein. Ook hebben de gekozen boomsoorten vergelijkbare kenmerken in kleur van bladeren en stam of hoogte en volheid in blad.

Wilt u zich ook vestigen op het groene bedrijventerrein van LAB? Kijk bij kavels welke nog vrij zijn
IMG_4369
IMG_4374
IMG_4316
IMG_4321
IMG_4377
Wilt u zich ook vestigen op het groene bedrijventerrein van LAB? Kijk bij kavels welke nog vrij zijn
foto-2-eerste-publieke-gelijkstroomstation-van-Europa
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons