CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 6 augustus 2020

Home » Verhalen » Lelystad Airport Businesspark investeert in duurzame waterketen

icon-news-2

Lelystad Airport Businesspark investeert in duurzame waterketen

DE 6e EDITIE VAN DE LELYSTAD AIRPORTKRANT IS DEZE WEEK OP DE FLEVOLANDSE DEURMATTEN VERSCHENEN. DE AIRPORTKRANT IS EEN GEZAMENLIJKE UITGAVE VAN LELYSTAD AIRPORT, PROVINCIE FLEVOLAND EN GEMEENTE LELYSTAD. LAB VERTELT IN DEZE EDITIE OVER DE DUURZAME WATERKETEN. RINI SCHOUTSEN: “LAB GAAT VOOR EEN INNOVATIEVE EN DUURZAME GEBIEDSONTWIKKELING”, ZEGT DIRECTEUR RINI SCHOUTSEN, “WE MOETEN ALLES NIEUW AANLEGGEN EN DAN DOE JE DAT DUS TOEKOMSTBESTENDIG.”

Een duurzame waterketen kent drie aspecten: minder drinkwater verbruiken, het water efficiënt transporteren en energie en grondstoffen terugwinnen uit het verbruikte water, zodat afval een grondstof wordt. In de krant leest u hier meer over.

Diverse verhalen
Verder leest u in deze editie meer over de toekomst van de luchtvaart en maakt u kennis met de nieuwe directeur van Lelystad Airport: Wilma van Dijk. Burgemeester Ina Adema, wethouder Janneke Sparreboom en gedeputeerde Jan de Reus nemen de lezers van de Airportkrant mee in de stand van zaken rond de besluitvorming. Zij rekenen erop dat de luchthaven in november 2021 open gaat.

Oog voor de leefomgeving
Verder biedt de krant aandacht voor de leefomgeving vanuit verschillende invalshoeken. Lees meer over het geluidinformatienetwerk van Flevoland en de duurzaamheidskansen gezien vanuit studenten van Windesheim en Technasium.

Digitale Airportkrant
Geen krant ontvangen? Bekijk dan de digitale krant. Het interview met Dennis Meerburg en Rini Schoutsen van LAB staat op pagina 6.

buttons-round-phone

Bel direct

buttons-round-mail

Neem contact
Met mij op

buttons-round-map

KAVELS

footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons