CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 8 juni 2020

Home » Verhalen » Samenwerken aan versterking van de logistieke sector in Flevoland

icon-news-2

Lelystad Airport Businesspark in Logistiek Vastgoed 2020

Samenwerken aan versterking van de
logistieke sector in Flevoland 

LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK STAAT MET EEN UITGEBREID ARTIKEL IN lOGISTIEK VASTGOED MAGAZINE. LOGISTIEK VASTGOED NEDERLAND IS HET PLATFORM OVER LOGISTIEKE BEDRIJVENTERREINEN, VASTGOEDPROJECTEN EN TRENDS IN LOGISTIEK VASTGOED.

“De driehoek Almere, Lelystad en Zeewolde is met recht een logistieke hotspot in Nederland en staat sinds 2020 in de top 3 van logistieke hotspots in Nederland. Er is volop ruimte beschikbaar, met een centrale ligging in Nederland en de bereikbaarheid en verbindingen met binnen- en buitenland zijn optimaal. Bedrijventerreinen als Lelystad Airport Businesspark (LAB) bieden hierdoor kansen voor grootschalige (internationale) bedrijvigheid, innovatie en groei. Deze dynamische logistieke regio wordt extra versterkt dankzij het Logistiek Cluster Flevoland (LCF).”

Lees meer over Lelystad Airport Businesspark en Logistiek Cluster Flevoland (LCF), het cluster voor ontwikkeling van toekomstbestendige ondernemingen en talenten in het volledige artikel over Samenwerken aan versterking van de logistieke sector in Flevoland in Logistiek Vastgoed.

Lelystad Airport Businesspark
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons