CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 21 maart 2024

NIEUWE SIGNING VOOR LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK

OP 21 MAART ONTHULDE GERARD LAM, VOORZITTER ONDERNEMERS COÖPERATIE LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (OCL), MET TROTS DE NIEUWE SIGNING OP LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB). DEZE NIEUWE SIGNING DRAAGT BIJ AAN EEN EENDUIDIGE EN DUURZAME UITSTRALING VAN LAB.

NIEUWE SIGNING

“De borden zijn gemaakt van duurzame en circulaire materialen, dat is wat wij als OMALA, gebiedsontwikkelaar van LAB, ook nastreven vanuit onze kernwaarden”, zegt Onno Zwart, Directeur OMALA, “Het is daarnaast mooi om te zien dat we met deze nieuwe signing ook voor herkenbaarheid en eenduidigheid zorgen.”

UITROL SIGNING

Het plaatsingsplan voor de signing betreft in fase één met name het gebied van OCL rond de Pascallaan. Gerard Lam: “We zijn trots op het resultaat, deze borden laten zien dat we als bedrijventerrein (LAB) één geheel vormen en het is een voorbeeld van een mooie samenwerking tussen OMALA en OCL.” Nadat fase één is afgerond wordt de signing geleidelijk aan uitgerold over geheel LAB, dit hangt samen met nieuwe bedrijven die zich vestigen op LAB.

LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK

Lelystad Airport Businesspark is een dynamische werkplek waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Bedrijven krijgen de kans en ruimte om te groeien en door te ontwikkelen. Deze duurzame en innovatieve plek heeft een centrale en goed bereikbare ligging. De gebiedsontwikkelaar van LAB is OMALA (Ontwikkelingsmaatschappij Airport Lelystad Almere).

LAB 2