CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 21 oktober 2019

Home » Verhalen » Rob Verhoeff neemt afscheid van OMALA en stapt over naar Somerset Capital Partners

icon-news-2

Rob Verhoeff neemt afscheid van OMALA
en stapt over naar Somerset Capital Partners

NA VANAF 2010 AAN OMALA VERBONDEN TE ZIJN GEWEEST, WAARVAN DE LAATSTE 5 JAAR ALS DIRECTEUR, NEEMT ROB VERHOEFF PER 1 FEBRUARI 2020 AFSCHEID VAN OMALA EN TREEDT HIJ IN DIENST ALS CFO VAN SOMERSET CAPITAL PARTNERS, ÉÉN VAN DE GROOTSTE NEDERLANDSE ONTWIKKELAARS VAN COMMERCIEEL LOGISTIEK VASTGOED. OMALA HEEFT LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB) INMIDDELS OP DE KAART GEZET ALS EEN BELANGRIJKE LOGISTIEKE HOTSPOT IN NEDERLAND. 

“Het is niet gemakkelijk om een bedrijf als OMALA te verlaten. Gelukkig heeft OMALA na jaren van hard werken met alle betrokken partijen nu een stevige basis voor een mooie toekomst. De kans die zich nu voor mij voordoet, wil ik in deze fase van mijn leven niet voorbij laten gaan,” zegt Rob Verhoeff.

Ruud Bergh, voorzitter van de Raad van Commissarissen van OMALA: “Wij vinden het heel jammer dat Rob ons gaat verlaten. Met de enorme energie en daadkracht die Rob kenmerken, heeft hij een cruciale bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van OMALA. Het is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar dankzij Rob’s niet aflatende positieve instelling staat OMALA er goed voor en ver-trouwen wij erop dat de successen van de laatste jaren voortgezet kunnen worden. Wij wensen Rob veel succes en voldoening in zijn volgende uitdagingen.”

LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK 
Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA) is de gebiedsontwikkelaar van Lelystad Airport Businesspark; een dynamische plek waar innovatie en duurzaamheid centraal staat en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Lelystad Airport Businesspark fungeert als een springplank naar Europa en de rest van de wereld. Het is een initiatief van de gemeenten Lelystad en Almere en de Provincie Flevoland.

Lelystad Airport Businesspark
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons