CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 1 november 2019

Home » Verhalen » Rob Verhoeff vertelt over logistieke toekomst Lelystad

icon-news-2

Rob Verhoeff vertelt over
logistieke toekomst lelystad

OP WOENSDAG 30 OKTOBER TEKENDEN LELYSTAD, ALMERE, FLEVOLAND EN WINDESHEIM FLEVOLAND EEN CONVENANT OVER DE TOEKOMSTIGE SAMENWERKING. WINDESHEIM FLEVOLAND GAF OOK EEN DOORKIJK VAN DE TOEKOMSTIGE POSITIONERING, WAARBIJ INGEZOOMD WERD OP DE KANSRIJKE THEMA’S VOOR FLEVOLAND. EEN VAN DIE THEMA’S IS LOGISTIEK. ROB VERHOEFF (DIRECTEUR OMALA N.V.) DEELT IN EEN DOOR WINDESHEIM GEMAAKTE VIDEO ZIJN VISIE OVER DIT ONDERWERP, WAARBIJ HIJ HET BELANG VAN EEN GOEDE AANSLUITING VAN ONDERWIJS EN HET BEDRIJFSLEVEN IN DE LOGISTIEK BENADRUKT.

Welke behoefte is er vanuit externe partijen om met Windesheim Flevoland samen te werken? Wat heeft een bepaalde doelgroep aan de inzet van Windesheim Flevoland op de thema’s? Dit en meer wordt via de video besproken.

“In de logistiek wordt steeds meer geautomatiseerd en is steeds minder handwerk nodig. Er vindt een verschuiving plaats, waardoor de vraag naar personeel met een hbo-achtergrond steeds groter wordt”, aldus Rob Verhoeff in de video. “Windesheim Flevoland is een belangrijke factor om de economische ontwikkeling op het gebied van logistiek verder te brengen in de regio.”

>> Bekijk hier de volledige video

Lelystad Airport Businesspark
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons