CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 19 november 2019

Home » Verhalen » Rob Verhoeff spreker op Logistiek Vastgoed event

icon-news-2

Rob Verhoeff spreker op
Logistiek Vastgoed event

OP DINSDAG 11 FEBRUARI 2020 WORDT IN HET AGORATHEATER TE LELYSTAD HET LOGISTIEK VASTGOED NL GEORGANISEERD; EEN DRUKBEZOCHT EVENT VOOR LOGISTIEKE VASTGOEDBESLISSERS. GEÏNTERESSEERDEN KUNNEN DEZE DAG NETWERKEN MET RUIM 150 VRAGERS EN AANBIEDERS VAN LOGISTIEK VASTGOED. ROB VERHOEFF, DIRECTEUR OMALA (GEBIEDSONTWIKKELAAR LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK), IS ÉÉN VAN DE SPREKERS VAN HET EVENT.

LOGISTIEK VASTGOED NL
Het event wordt in 2020 alweer voor de 5e keer georganiseerd. Dit keer in Lelystad, een opkomende logistieke hotspot die onlangs van plaats 12 naar plaats 4 steeg op de ranglijst van logistieke hotspots.

INTERESSANTE SPREKERS
Verschillende sprekers delen op 11 februari hun visies, ambities en plannen. Rob Verhoeff is één van de sprekers van het event. Ook gedeputeerde Jan-Nico Appelman (Provincie Flevoland), wethouder Janneke Sparreboom (gemeente Lelystad) en Tim Beckmann (Somerset Capital Partners) zijn die dag aanwezig. Een overzicht van alle sprekers vind je op deze website.

De dag wordt afgesloten met een exclusieve excursie naar Flevokust Haven en Lelystad Airport Businesspark, onder begeleiding van Rob Verhoeff. Het volledige programma van de dag kun je hier bekijken.

INSCHRIJVEN
Bij het event aanwezig zijn? Schrijf je in via de website. Als trotse sponsor én spreker van het event geeft LAB haar relaties graag wat extra’s, namelijk 50 euro korting voor het event! Gebruik hiervoor de speciale relatiecode: LAB50.

Lelystad Airport Businesspark
footer-incl-mail-2

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons