CENTRALE LIGGING

MET OPTIMALE BEREIKBAARHEID

DYNAMISCHE PLEK

MIDDEN IN LOGISTIEKE HOTSPOT

RUIMTE OM TE GROEIEN

ONTDEK ONZE BEDRIJFSKAVELS

SPRINGPLANK NAAR EUROPA

EN DE REST VAN DE WERELD

DUURZAME INITIATIEVEN

EN INNOVATIEVE ONTWIKKELINGEN

Gepubliceerd op: 1 juni 2023
icon-news-2

ONNO ZWART NIEUWE DIRECTEUR BIJ OMALA N.V.

DE RAAD VAN COMMISSARISSEN VAN OMALA N.V. KONDIGT ONNO ZWART AAN ALS DE NIEUWE DIRECTEUR VAN OMALA N.V.. ZWART NEEMT DE POSITIE OVER VAN BEN VAN DE VEN, DIE ONLANGS BESLOTEN HEEFT OM ZIJN FUNCTIE ALS DIRECTEUR NEER TE LEGGEN.

Onno Zwart heeft ruime ervaring op het gebied van gebiedsontwikkeling en heeft bij verschillende grote ontwikkelingstrajecten in het land gewerkt. Hij zal zijn functie bij OMALA combineren met die van directeur/bestuurder bij Greenport Ontwikkelingsmaatschappij B.V in Hillegom. Zijn uitgebreide kennis en ervaring maken hem de ideale kandidaat om Lelystad Airport Businesspark verder vorm te geven en te ontwikkelen.

Onno is iemand die de verbinding met de omgeving zoekt en daarbij ook de conceptuele ontwikkeling van Lelystad Airport Businesspark vorm kan geven. Hij kent de dynamiek die er speelt bij gebiedsontwikkeling zowel aan de kant van het publieke domein als aan de kant van private partijen. 

 

Als verbinder heeft hij oog voor de onderlinge relaties en beleidsaspecten en weet hij deze met elkaar te verenigen. OMALA N.V. is blij met de komst van Onno Zwart en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. 

LELYSTAD AIRPORT BUSINESSPARK (LAB)
Ontwikkelingmaatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA) is de gebiedsontwikkelaar van Lelystad Airport Businesspark; een dynamische plek waar innovatie en duurzaamheid centraal staat en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. LAB fungeert als een springplank naar Europa en de rest van de wereld. Het is een initiatief van de gemeenten Lelystad en Almere en de Provincie Flevoland.

foto-2-eerste-publieke-gelijkstroomstation-van-Europa

Contact

OMALA N.V.
PELIKAANWEG 44
8218PG LELYSTAD
THE NETHERLANDS

Privacyverklaring

Volg ons